Ninie's Album.net

By: KARTINI MUSTAKIM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 22-Apr-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
HUSAMWAKSA Cheesecake

3 flavours
chocolate
strawberry
View all 4 photos...


Monday, 4-Feb-2008 10:28 Email | Share | | Bookmark
Heaven's Flower (Bunga Syurga)

After 1 hr
After 1 hr(2)
Next day at home
View all 5 photos...
I delivered a lovely baby girl named Akalili Fatin (Lili) in 26th January 2008 at 4.40pm exactly on the due date expected. She was born with weight 2.92kg, healthy. Bring back home the next day she still ok,fine. On 28th Jan morning she had slight fever, planned to bring her to clinic after my massage. Seing her after my massage,in seconds she turned yellow from toe to head and release her last breath on the spot. Still we rushed her to hospital but it was too late for that. Now she's in the heaven bloom like a beautiful flower waiting for us(her parents). Please pray for us to be strong to face Allah's tests.. Amin..


Thursday, 22-Mar-2007 07:09 Email | Share | | Bookmark
My Son

Wassup dude!!
Posing..
baru mangun titun...
View all 6 photos...
So..long tak update gambo2 kat sini... Ahaks! Jangan mare kengkawan.. sampaikan anak aku dah nak masuk 1 tahun 4 bulan baru update.. tu pun gambar2 betul2 terbaru punye.. gambar dia baby baby dulu blum sempat ditransfer transferkan..Bila bila senang la eh...


Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Pertunangan Nhana (member since tadika)

11 hantaran dari pompuan
agar2 hadiah dariku dan mama
berposing di gerbang pertunangan
View all 17 photos...
Gambar-gambar di hari pertunangan memberku merangkap jiran lamaku sejak dari tadika sampai la sekarang.Hopefully sampai ke akhir hayat.Time ni hari raya ke 11.Selepas majlis pertunangan,dia continue wat openhouse sampai malam.Every year dia buat open house.2 hadiah gubahan hantaran dariku dan mama; agar-agar 'Puteri Dalam Kaca' dan roti 'Dandanan Ikan'.Sesaper nak tempah boleh la.. (promote lagik..heheh) Lupa bawak kamera time ni.So semua2 gambar di sini adalah sumber dari member kami juga, Ima.Thanks Ima and sorry tak gitau aku save gambar2 ni masa ko share ngan aku rituh..Jangan mare ye..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net